ECOWATER vízlágyítók

Az EcoWater lágyítók MINEN felhasználó igényeit kielégítik, legyem az professzionális vagy személyes használat. Elegáns tervezésük magában foglalja a legfrissebb technikai újításokat a vízkezelés és ellenőrzés területén.

EcoWater ESM vízlágyító család

A vízkő folyamatosan lerakódik és csökkenti a hőátadást. Akár a víz felmelegítésére használt energia 60%-át is képes elnyelni. Az EcoWater vízlágyítók nem csupán ebben a problémában, hanem számos más területen segíthetnek az Önök számára!

Megtekintés
A termék ára
Kérje árajánlatunkat!

EcoWater CWFS központi vízszűrő berendezés

A vízben gyakran található klór és egyéb íz-és stagrontó anyag. Ezeket a problémákat meg lehet oldani helyileg, vagy központilag is. Az ecoWater központi víztisztító berendezés otthona minden egyes csapjából tiszta vizet viztosít. Az egyedülálló EcowAter vezérlésnek és a Filtersense technológiának köszönhetően a készülék automatikusan önmagát tisztítja, így nem kell a különböző szűrőbetétek beszerzésével bajlódnia.

Megtekintés
A termék ára
Kérje árajánlatunkat!

Díjmentesen szereljük át víztisztító berendezését!

Ha a következő években költözést tervez, vagy csak felújítja konyháját, ne feledje, első alkalommal díjmentesen szereljük át víztisztítóját új lakhelyére! Nincs más dolga mint vegye fel a szervizes munkatársainkkal a kapcsolatot!

Wifi Hydrolink Plus vízlágyító rendszer

Egyre többen kísárik figyelemmel otthonuk vízfogyasztását, hogy ne pazarolják feleslegesen a vizet. Az EcoWater Systems Wifi technológiválal működő vízlágyító berendezése segítségével okostelefonon, tableten, vagy számítógépen keresztül ellenőrizheti és irányíthatja bármelyik pillanatban vízlágyító berendezését, akár a világ másik oldaláról is.

Megtekintés
A termék ára
Kérje árajánlatunkat!

SoftAqua vízlágyító berendezések

A fűtési rendszerek kazánjaiban használt víznek szintén megfelelő paraméterekkel kell rendelkeznie, amelyek között a vízkeménységnek is szerepelnie kell. A softAqua vízlágyítókat azért fejlesztették ki, hogy a víz megfeleljen ezeknek a követelményeknek. A víz ún. keménységét a benne oldott kalcium- és magnéziumsók okozzák. A kalcium- és magnézium-karbonát vízkő és lerakódások formájában válik ki a vízből. A vízlágyítás folyamata során a karbonátokat a vízlágyító berendezés oszlopa ioncserélő műgyantából készült speciális szűrőrétegekkel nyeri ki a vízből. Ha a szűrőréteg kezelt tett egy bizonyos mennyiségű vizet, elveszíti vízlágyító hatását. A telített sóoldattal történő regenerálás után a műgyanta ismét visszanyeri eredeti tulajdonságait.

Megtekintés
A termék ára
Kérje árajánlatunkat!

Ajánlásaival megtakaríthatja éves karbantartási díját!

Amennyire újdonság az Ön számára is termékünk, úgy ismerősei, barátai számára is az lesz. Számoljon be pozitív tapasztalatairól termékünkkel, cégünkkel kapcsolatban ismerőseinek, kollégáinak és megtakaríthatja akár az egész éves szerviz költségét! ha ajánlani szeretne valakit, az Önnél kint járt tanácsadónkkal vegye fel a kapcsolatot, vagy az ügyfélszolgálattal!

Ipari vízlágyító rendszerek

Különböző méretű és kapacitású vízlágyító berendezésekkel várjuk ipari igényű ügyfeleinket. Ezek a berendezések az ipar különböző ágazataiban tudnak megfelelő lágyságú vizet előállítani, legyen szó élelmiszer ipari felhasználásról vagy bármilyen termelési ágról, akár a nehéz iparról vagy a könnyű iparról legyen szó. A vízlágyítók felhasználási területei annyira változatosak, hogy kiemelni bármely részét nehéz lenne. A mellékelt képeken bővíthető lágyító típus van, amelyeknek az az előnye, hogy amennyiben a termelés során idővel nagyobb vízmennyiségre lenne szükség, nem kell áttervezni az egész rendszert, hanem csak egy újabb oszlopot kell beállítani az oszlopsorba.

Megtekintés
A termék ára
Kérje árajánlatunkat!

Kérjen tanácsot, árajánlatot!

A Silver Acqua munkatársai bármilyen vízkezeléssel kapcsolatos problémájára igyekeznek az Ön számára legmegfelelőbb megoldást megtalálni! Bízza magát ránk!