Szolgáltatásaink

Silver Aqua – szolgáltatásaink

Cégünk fő profilja a víz minőségét javító rendszerek telepítése és forgalmazása. Széles termékpalettánkkal segítségére lehetünk magán,céges és ipari rendszereket igénylő ügyfeleinknek is. Nálunk a minőség, és a megbízhatóság a fő szempont!

Kulcsrakész rendszerek

Válalljuk vízkezelő rendszereink telepítését, legyen szó magán, vagy vállalati rendszerről.

Szervizszolgáltatás

Amennyiben nálunk vásárolt terméke meghibásodna, javítását, karbantartását vállaljuk, rövid határidővel.Tapasztalt szervizes kollégáink állnak rendelkezésére!

Díjmentesen szereljük át víztisztító berendezését!

Ha a következő években költözést tervez, vagy csak felújítja konyháját, ne feledje, első alkalommal díjmentesen szereljük át víztisztítóját új lakhelyére! Nincs más dolga mint vegye fel a szervizes munkatársainkkal a kapcsolatot!

Ajánlásaival megtakaríthatja éves karbantartási díját!

Amennyire újdonság az Ön számára is termékünk, úgy ismerősei, barátai számára is az lesz. Számoljon be pozitív tapasztalatairól termékünkkel, cégünkkel kapcsolatban ismerőseinek, kollégáinak és megtakaríthatja akár az egész éves szerviz költségét! ha ajánlani szeretne valakit, az Önnél kint járt tanácsadónkkal vegye fel a kapcsolatot, vagy az ügyfélszolgálattal!

Régi víztisztítóját kedvezményesen újabb modellre cseréljük!

Az elmúlt 5 évben egy új modernebb víztisztító berendezéssel gazdagodott termékkínálatunk. Amennyiben Ön 5 évnél régebben vásárolta berendezését, úgy lehetőséget adunk, hogy jelentős kedvezménnyel cserélhesse le meglévő víztisztítóját a modernebb, Magma Silver modellre. Nincs más dolga mint vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Tanácsadás

Ön azért van ezen az oldalon mert változtatni akar vízfogyasztási szokásain! Úgy gondoljuk, hogy Önnek megfelelő tájékoztatást adjunk egy jó döntéshez, kapcsolatba kell lépjünk Önnel, mivel nem tudjuk milyen problémára keres megoldást! Az így megszerzett információk birtokában, tudunk csak felelős ajánlatot tenni Önnek a megfelelő berendezés áráról, típusáról.

Tájékoztatásunk nem kötelezi Önt arra, hogy bármelyik termékünket válassza!

Kérje Ön is segítségünket

Silver Aqua – a megoldás

A víztisztításban nem köthetünk kompromisszumokat, hiszen a családunk, és a magunk egészsége, élete a tét!

Kérje Ön is tapasztalt kollégáink segítségét, segítünk kiválasztani az Önhöz legjobban illő vízkezelő rendszert!

+36 (20) 964 6732

Ügyfélszolgálat/megrendelés

silveraqua[kukac]silveraqua.hu

Ügyfélszolgálat

9:00 - 18:00 óráig

Nyitvatartás

Kapcsolat

Keressen minket bizalommál, bármilyen vízkezeléssel kapcsolatos problémájára megtaláljuk a megoldást!

1 + 12 =