Magma-Silver fordított ozmózis víztisztító

Mi a Magma Silver, és hogyan működik?

A Magma Silver egy formatervezett házi víztisztító berendezés, amely a fordított ozmózis (Reverse Osmosis) eljárással működik.
Ez a víztisztító a bizonyítéka annak, hogy a víztisztításban nem köthetünk kompromisszumokat, hiszen a családunk, és a magunk egészsége, élete a tét! Az utóbbi évek fejlesztéseinek eredményeképpen megalkottak egy olyan víztisztítót, ahol nincs helye a kérdéseknek, a Magma Silver minden felmerülő problémára választ ad, csak megnyugtató megoldásokkal találkozunk.

A Magma Silver helye az Ön otthonában

A berendezés legoptimálisabb elhelyezése a konyhában a mosogató tálca alatti helyen van. Helyhiány esetén van mód a berendezés fektetett elhelyezésére is
MÉRETEK: 420 X 420 X 240 mm
Egyedülálló garanciális, és szerviz szolgáltatások
A Magma Silver magas minőségi követelményeknek megfelelő kialakítása egyedülálló jótállási, és szervizszolgáltatást tesz lehetővé. Jótállás a teljes élettartam alatt az előállított víz minőségére és a berendezésre egyaránt! Amennyiben a Magma Silver fejlett diagnosztikai rendszere mégis hibát, vagy szűrőcserét jelez, úgy a Silver Aqua szerviztechnikusa munkanapokon legkésőbb 48 órán belül az ország bármely pontján a helyszínen orvosolja a problémát!

A Magma Silverben a legmodernebb, és az elérhető legfinomabb, amerikai FilmTec szűrőmembrán felel azért, hogy a vizünk valóban megszabaduljon a kockázati anyagoktól. Az 0,0001 mikronos membrán a legmagasabb anyagvisszatartással rendelkezik ami a piacon kapható, 98%-ban távolítja el az anyagokat a vízből.

A Magma Silverben NSF minősített, amerikai Calgon aktívszén előszűrő; biztosítja a víz megfelelő előkészítését.

A Magma Silverben Philips UV lámpa akadályozza meg a már megtisztított víz visszafertőződését! Az UV lámpát a vízkivétel előtti legutolsó fázisra tervezték, így magában a csap vezetékében sem tud felszaporodni semmilyen baktérium, vagy egyéb mikroorganizmus.

A Magma Silver a víz minőségét folyamatos kontroll alatt tartja. Bármilyen meghibásodás, szűrőtelítettség esetén a gép letilt, kockázatosnak ítélt, nem biztonságos vizet nem enged vételezni! A víz minőségéről Ön is meggyőződhet bármikor egy gomb megnyomásával Így szavatolja az Ön és családja biztonságát!

A Magma Silver hang, és fényjelzéssel jelzi a szűrőcsere szükségességét! Így a szűrők pontosan akkor lesznek cserélve, mikor arra valóban szükség van. Így biztosítja a gép a folyamatos, egészséges ivóvizet Önnek, és a családjának.

A Magma Silvert kizárólag erre felkészített szerviztechnikus telepítheti. A helyszínen felmért víz paraméterek alapján a gépet számítógéppel programozza be a megfelelő működésre. Így optimalizálja a berendezést, hogy az Ön Magma Silvere az adott körülményeknek megfelelő teljesítménnyel, és biztonsággal lássa el egészséges ivóvízzel Önt és a családját.

A Magma Silver a legmodernebb NSF minősített amerikai John Guest csatlakozókkal és csövekkel szerelték a minél megbízhatóbb működés érdekében.

A Magma Silver az átlagos víztisztítókhoz képest kétszer olyan gyorsan juthat hozzá a már megtiszított vízhez, nagyobb keresztmetszettel rendelkező csapjának köszönhetően.

A Magma Silver vízszivárgás elleni védelemmel felszerelt eszköz. Így biztosítja, komfortos, gondtalan használatot.

A Magma Silver gazdaságos működését, és megnövelt kapacitását nyomásfokozó szivattyú biztosítja, mely egyenletes 7 bar nyomást biztosít a szűrőmembrán felületére, így csökkentve minimumra a vízveszteséget, és növelve maximumra a termelési kapacitást.

Kérje árajánlatunkat!

Amennyiben meggyőzte termékünk, kérje pontos árajánlatunkat a telepítésről és karbantartásról!

+36 (20) 964 6732

Ügyfélszolgálat/megrendelés

silveraqua[kukac]silveraqua.hu

Ügyfélszolgálat

9:00 - 18:00 óráig

Nyitvatartás

Kapcsolat

Keressen minket bizalommál, bármilyen vízkezeléssel kapcsolatos problémájára megtaláljuk a megoldást!

10 + 7 =